Mijn naam is Anja van den Ham-Vermeer. Ik ben 43 jaar, geboren en opgegroeid in Uddel, maar nu woon ik met mijn gezin in Putten.

Van jongs af aan zing ik graag. Vanaf mijn achtste zing ik in koren: kinderkoor, gemengd koor, oratoriumkoor, PABO-schoolkoor, kleinkoor en nu zing ik in een gospelkoor. Op de PABO ben ik tijdens vieringen en concerten solo gaan zingen. Dat smaakte naar meer. Daarom heb ik een half jaar klassieke zangles gevolgd bij Annemarie ten Have. Later heb ik anderhalf jaar zangles lichte muziek gevolgd bij Barbara Lok. In die periode heb ik regelmatig gezongen in kerkdiensten en tijdens concerten. De laatste jaren ook tijdens ouderenmiddagen, kerstvieringen en (koor)concerten.

Mijn stem beschouw ik als een gave van God. Daarom wil ik mijn stem gebruiken in dienst van Hem en tot eer van Hem. Het liefst zing ik Nederlandstalig, omdat de boodschap van de liederen dan beter overkomt.

Sinds september 2017 ben ik dirigente van het Andreas Mannen Ensemble te Putten. Een nieuwe en leuke uitdaging!

Graag nodig ik u uit om mijn website te lezen en de muziek te beluisteren. Als ik iets voor uw koor of activiteit kan betekenen als zangeres kunt u via het contactformulier meer informatie aanvragen.

 

gallery/foto2